IT-onderhoud van 30 tot 31 mei 2020: risico op storingen

maintenance
Door een IT-onderhoud zou de onlinedienst “Mijn vakantierekening” lichte storingen kunnen ondervinden van zaterdag 30 mei tot zondag 31 mei.

Het is mogelijk dat u enkele problemen ondervindt om u via itsme® aan te melden. Ons technisch team is momenteel op zoek naar een oplossing. In afwachting is het mogelijk om toegang te krijgen tot Mijn vakantierekening op uw smartphone met een beveiligingscode (via een mobiele app) of wel degelijk via itsme® door naar de Portaalsite van de sociale zekerheid te gaan... (meer info)

Alle medewerkers van de RJV en de vakantiefondsen blijven hun werk verder verzekeren om ervoor te zorgen dat 1.700.000 arbeiders en kunstenaars hun vakantiegeld 2020 kunnen ontvangen. Het vakantiegeld zal, zoals gewoonlijk, betaald worden tussen 2 mei en 30 juni. Meer info….

Logo CSAM itsmeU wenst het bedrag van uw vakantiegeld te weten te komen? De betalingsdatum? Het aantal vakantiedagen? Uw rekeningnummer invoeren of wijzigen? Ontdek alle voordelen van Mijn vakantierekening. Snel en eenvoudig!
Meer te weten komen...

FAQHeeft u een vraag over de gevolgen van de maatregelen tegen COVID-19? Raadpleeg de FAQ om snel een antwoord op uw vragen te vinden.

Contact

Wegens de getroffen maatregelen om het coronaviruscrisis tegen te gaan, zijn onze loketten gesloten. We blijven ter uwer beschikking via de volgende kanalen:

Om de andere vakantiefondsen te contacteren, raadpleeg de lijst in Contact > Contactgegevens van de vakantiefondsen.

Dankuwel voor uw begrip.