POGING TOT PHISHING / FRAUDE: frauduleuze sms’en en e-mails in naam van de RJV circuleren

Alerte phishingDe RJV waarschuwt voor frauduleuze sms'en en e-mails die momenteel in omloop zijn. In de sms of e-mail wordt gevraagd uw rekeningnummer door te geven via een link die leidt naar een valse website van de RJV. Hierbij wordt ook gevraagd uw DIGIPASS te gebruiken. Klik nooit op deze link die u ontvangt via sms! De RJV stuurt nooit sms berichten en vraagt nooit om uw DIGIPASS te gebruiken.

De link leidt naar een valse RJV website. Als een persoon u opbelt om uw persoonlijke gegevens op te vragen en vraagt om uw DIGIPASS te gebruiken, doe dit dan zeker niet!

Als u uw rekeningnummer wil meedelen of wijzigen, gebruik dan de online toepassing mijnvakantierekening.be of het online formulier op de officiële website www.rjv.fgov.be / www.rjv.be

Het is mogelijk dat u enkele problemen ondervindt om u via itsme® aan te melden. Ons technisch team is momenteel op zoek naar een oplossing. In afwachting is het mogelijk om toegang te krijgen tot Mijn vakantierekening op uw smartphone met een beveiligingscode (via een mobiele app) of wel degelijk via itsme® door naar de Portaalsite van de sociale zekerheid te gaan... (meer info)

Alle medewerkers van de RJV en de vakantiefondsen blijven hun werk verder verzekeren om ervoor te zorgen dat 1.700.000 arbeiders en kunstenaars hun vakantiegeld 2020 kunnen ontvangen. Het vakantiegeld zal, zoals gewoonlijk, betaald worden tussen 2 mei en 30 juni. Meer info….

Logo CSAM itsmeU wenst het bedrag van uw vakantiegeld te weten te komen? De betalingsdatum? Het aantal vakantiedagen? Uw rekeningnummer invoeren of wijzigen? Ontdek alle voordelen van Mijn vakantierekening. Snel en eenvoudig!
Meer te weten komen...

FAQHeeft u een vraag over de gevolgen van de maatregelen tegen COVID-19? Raadpleeg de FAQ om snel een antwoord op uw vragen te vinden.

Contact

Wegens de getroffen maatregelen om het coronaviruscrisis tegen te gaan, zijn onze loketten gesloten. We blijven ter uwer beschikking via de volgende kanalen:

Om de andere vakantiefondsen te contacteren, raadpleeg de lijst in Contact > Contactgegevens van de vakantiefondsen.

Dankuwel voor uw begrip.